2012. október 3., szerda

Amikor a recept életre kel más konyhájában



Mindig rabul ejt az illatok és az ízek kavalkádja, mert a  főzés számomra művészet, hiszen arra törekszem, hogy nagyon ízleteset alkossak. Étkezés közben spontán jönnek a jó kis beszélgetések egy finom bor társaságában. Semmihez sem fogható érzés azaz öröm, amikor visszajelzést kapok arról, hogy a receptem más konyhájában életre kelt, így történt ez most is, amikor fényképekkel teli e-mailt kaptam.


 Ildinek megtetszett a juhtúrós baconbe göngyölt csirkemell, gondolt hát egyet és megsütötte a párja nagy örömére. Ezúton köszönöm a pozitív visszajelzést és a számomra kedves képeket. Eszembe juttatja azt, hogy ha már egy-két embernek sikerült finom ízeket vagy étel- és életérzést átadnom, akkor már megérte a szenvedélyemet gasztroblog formájában megjeleníteni.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése